De Keersmaecker: "Alles is aanwezig om ons te plaatsen"

Fabian Morren
| 26 reacties
De Keersmaecker: "Alles is aanwezig om ons te plaatsen"
Foto: © SC

Het moet nu gebeuren voor de Rode Duivels. Vrijdag start de WK- voorronde. Niet plaatsen voor dat WK is geen optie. Dat beseft ook bondsvoorzitter François De Keersmaecker.

De Keersmaecker lijkt wel te beschikken over de eeuwige glimlach. Maar vergis u niet: "Ik besef goed wat op het spel staat. Op het EK sprak iedereen over onze goede Belgische spelers. Iedereen vroeg me waarom wij ontbraken op het EK."

"Deze keer is alles aanwezig om ons te plaatsen", vertelt De Keersmaecker in GvA en HBvL. "We hebben jonge en goede spelers met veel ervaring. Ze hebben ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De spelers weten goed wat ze willen. Ze beseffen dat ze zich op een WK kunnen tonen."

De bondspreses heeft alle vertrouwen in bondscoach Marc Wilmots. "Wilmots heeft na de match tegen Nederland ook indruk op mij gemaakt. Hij zei aan de pers én in de kleedkamer dat het nog beter moet. Hij maakte daar een krachtig statement. Dat was een sterk moment. Marc heeft goede punten behaald tegen Nederland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties