Leuven ligt dwars over maximumprijs tickets

Leuven ligt dwars over maximumprijs tickets
Foto: © SC

Vijftien clubs uit de Jupiler League hebben een akkoord gesloten over een maximumprijs voor bezoekende supporters. Enkel OH Leuven wil niet deelnemen aan het akkoord en wil zijn eigen prijzen bepalen. Iets waar ze bij de supportersfederatie niet blij mee zijn.

Na lang onderhandelen sloten de supporters en de clubbesturen uit de Jupiler Pro League een akkoord over maximum toegangsprijzen voor bezoekende supporters.

De supportersfederaties van de verschillende ploegen bereikten met de steun van de overkoepelende Supportersfederatie Profclubs een akkoord waarbij bezoekende supporters tijdens de reguliere competitie nooit meer dan € 20 betalen voor een overdekte zitplaats en €15 voor een overdekte staanplaats. Indien niet overdekt, gaat er € 5 van de prijs af.

Hoewel ook de supporters van OHL het gesprek aangingen met hun clubbestuur, wijst OHL als enige club in de Jupiler Pro League het voorstel af. Leuven riskeert de woede van de andere bezoekende supportersclubs op de hals te halen. De SfP hoopt dat OHL zich alsnog bedenkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties