City en United willen Fellaini

Christophe van den Boom
| 38 reacties
City en United willen Fellaini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini verklaarde dat hij in januari Everton wil verlaten. Manchester City en Manchester United staan paraat om de polyvalente middenvelder in te lijven. Dat meldt Manchester Evening News.

In de openingswedstrijd van het seizoen tegen Manchester United was Fellaini ‘Man van de Match’ en scoorde hij het enige doelpunt waardoor Everton de overwinning in de wacht sleepte. 

United is op zoek naar versterkingen op het middenveld en ook stadsgenoot City is geïnteresseerd in de krullenbol. Vooral zijn veelzijdigheid zou goed van pas komen, want de 24-jarige Belg kan ook in de aanval geposteerd worden.

Enkele dagen geleden gaf Fellaini aan dat hij Everton mogelijk gaat verlaten. “Ik begin aan mijn vijfde seizoen hier en dit zal een van mijn laatsten zijn. Ik heb hier alles gezien. In januari of aan het einde van het seizoen is het mogelijk dat ik naar een andere club of competitie ga”, aldus de Brusselaar. 

Fellaini speelt sinds 2008 bij Everton FC. De club uit Liverpool betaalde 18,5 miljoen euro voor hem. Dat was toen een record voor een Belgische speler en een clubrecord voor de Engelsen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties