"Ik wachtte maar op één ding: het vertrek van Jacobs"

Fabian Morren
| 27 reacties
"Ik wachtte maar op één ding: het vertrek van Jacobs"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Sasha Iakovenko werd de voorbije seizoenen voortdurend uitgeleend bij Anderlecht. De Oekraïner lijkt dit seizoen onder John van den Brom toch door te breken bij paars-wit.

"Ik zal pas echt gelukkig zijn als ik ook aan de wedstrijden zal mogen beginnen. Ik wil een basisplaats afdwingen, want ik wil elke wedstrijd spelen. Elke minuut zelfs", geeft Iakovenko aan. "Ik ben er klaar voor. De trainer ziet mij nu gewoon eerder als joker, maar dat kan snel veranderen."

Ondanks al die uitleenbeurten twijfelde Iakovenko niet aan zijn carrière bij Anderlecht. "Ik wachtte maar op één ding: het vertrek van Ariël Jacobs", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Ik wist dat ik bij een andere coach eindelijk mijn kans zou krijgen."

"Ik heb altijd mijn best gedaan om Jacobs te tonen dat ik een kans verdiende. Soms had ik de indruk dat hij wel in mij geloofde, maar uiteindelijk werd ik dan toch weer uit de selectie gegooid. Maar goed, ik ben al bij al wel blij dat ik die tegenslagen heb meegemaakt. 'What doesn't kill you , makes you stronger!'"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties