Di Matteo: "Abramovich wil opnieuw de Champions League"

Koen Schaaphok
| 11 reacties
Di Matteo: "Abramovich wil opnieuw de Champions League"
Foto: © SC

Ook voor de titelverdediger van het miljoenenbal begint vanavond het nieuwe seizoen in Europa. Juventus is de eerste horde die genomen moet worden door de Blues. "Eigenaar Roman Abramovich verwacht niets minder dan titelprolongatie", aldus Chelsea-coach Roberto Di Matteo

Tijdens de persconferentie voor de wedstrijd werd duidelijk dat zowel Chelsea als haar Russische eigenaar nog niet aan ambitie hebben ingeboet. Di Matteo verwees dan ook expliciet naar Abramovich. "De eigenaar is zijn honger naar prijzen niet kwijt. Zolang hij hier de baas is, blijft de ambitie om te winnen bestaan."

Di Matteo realiseert zich ook dat dat een aartsmoeilijke opdracht wordt met de Spaanse, Engelse, Duitse en Italiaanse grootheden in het toernooi. "Deze trofee twee keer op rij winnen, is tot nog toe onmogelijk gebleken. Dat is geen verrassing, want het is een zeer moeilijke competitie. Voor ons wordt het extra lastig, want elke tegenstander zal met extra motivatie spelen tegen de titelverdediger", aldus de Italiaanse trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties