Reactie Farssi: "Onze spitsen kunnen nog veel beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Farssi: "Onze spitsen kunnen nog veel beter"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Rachid Farssi is één van de sterkhouders bij Waasland-Beveren, dat 4 op 6 haalde tegen Cercle en Genk. Farssi is ervan overtuigd dat zijn club nog een stuk beter zal worden.

Het gelijkspel tegen Genk was een grote opsteker. "In Genk hadden we altijd de kans om een punt te pakken, dat was zo ook al vorig jaar toen ik hier met Westerlo voetbalde. We wisten dat we iets konden rapen."

"Tijdens de eerste helft deden wij het goed. Tijdens de tweede helft had Genk veel balbezit en hadden wij het moeilijk maar desondanks was ons punt verdiend", oordeelt Farssi tegenover Voetbalkrant.com.

Vertrouwen
"We hebben nu 4 punten uit onze laatste 2 wedstrijden. Thuis tegen Gent speelden we ook al goed maar dat leverde toen jammer genoeg geen punten op. Dit gelijkspel is sowieso goed voor het vertrouwen."

Farssi kent een sterk seizoensbegin bij Waasland-Beveren. "Ik voel me goed in mijn rol centraal op het middenveld als aanspeelpunt tussen verdediging en aanval."

Groeimarge
De middenvelder gelooft dat Waasland-Beveren nog zal groeien in de competitie. "We hebben nu twee goede spitsen en zij kunnen nog veel beter. We hebben een goede kern en die nog over veel groeimarge beschikt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties