Groep B: Arsenal en Schalke winnen

Christophe van den Boom
| 3 reacties

Frans kampioen Montpellier verloor vanavond van Arsenal. De debutant kwam net te kort voor de Londenaren. Het Duitse Schalke 04 haalde het van Olympiakos Piraeus.

Montpellier 1-2 Arsenal

Een wedstrijd tegen Arsenal is geen geschenk, maar het waren nochtans de Fransen die op voorsprong kwamen. Vermaelen maakte in de zestien een fout en Belhanda faalde niet vanop de stip. Nadien zette Arsenal de scheve situatie recht via Podolski. Drie minuten na de gelijkmaker sleepte Gervinho de overwinning binnen. Arsenal haalde het met 1-2.

Olympiakos Piraeus 1-2 Schalke 04

Olympiakos Piraeus moest in eigen huis Schalke 04 onder de knip houden. Dat lukte aardig in de eerste helft, maar vijf minuten voor het einde van de eerste 45 minuten kwamen de Duitsers toch op voorsprong. Na de rust maakte Olympiakos gelijk, maar de onvermijdelijke Klaas-Jan Huntelaar zette de 1-2 eindstand op het bord.