Wamfor: "Ik ben belangrijk voor Antwerp"

Tomas Taecke
| 33 reacties
Wamfor: "Ik ben belangrijk voor Antwerp"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Justice Wamfor maakte afgelopen weekend na enkele weken afwezigheid zijn rentree tegen Moeskroen- Peruwelz. De verdedigende middenvelder van Antwerp liet door een supporterswebsite noteren dat hij best wel belangrijk is voor de Great Old.

In een gesprek met Gazet van Antwerpen liet Justice Wamfor zich uit over de huidige gang van zaken bij de oudste club in België. De middenvelder was tevreden over zijn partij tegen Moeskroen.

"Ik wist dat ik zou starten als ik helemaal fit was", zegt Wamfor. "Ik bewierook mezelf niet vaak, maar weet wel dat ik voor dit Antwerp belangrijk ben. Zowel op als naast het veld, niet omwille van mijn kwaliteiten maar voor mijn inzet".

"Helaas moeten we Mombongo de komende periode missen. Dat hoort bij het voetbal. Hij weende omwille van de pijn en omdat hij vreesde voor het einde van zijn carrière. Nu moeten we Dieter Van Tornhout gebruiken, die eveneens heel veel kwaliteiten heeft".

"Dit seizoen voetballen we niet zo slecht. We verdedigen degelijk en maken ook vaak het spel. Enkel scoren blijft voorlopig een probleem. Met de één op zes in het achterhoofd moeten we dringend punten pakken op verplaatsing. De uitwedstrijd in Wezet is meteen een mooie gelegenheid", aldus Wamfor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties