Zorgt Anderlecht voor stunt op openingsspeeldag CL?

Zorgt Anderlecht voor stunt op openingsspeeldag CL?
Foto: © SC

Anderlecht begint vanavond aan zijn Champions League-campagne tegen AC Milan. Het is voorlopig koffiedik kijken wat er verwacht mag worden, want is Milan nu dat gekwetste beest of enkel gekwetst?

Johan Walckiers in Milaan

"Een sterk geheel, organisatorisch goed en met enkele individueel sterke spelers", zo omschreef Massimiliano Allegri gisteren Anderlecht. Zijn eigen ploeg zit vol met nieuwe spelers ter vervanging van vertrokken sterren Thiago Silva, Nesta en Ibrahimovic. En als er dan nog een hele resem geblesseerden in de tribune zitten, met als uitschieter Pato, weet je wel dat Milan in een overgangsjaar zit. Ook Montolivo komt trouwens niet aan de aftrap, bevestigde Allegri gisteren.

De Rossoneri verloren twee van hun eerste drie wedstrijden in de Serie A, allebei thuis. "Maar ik had liever gehad dat ze twee keer met 5-0 hadden gewonnen. Nu zullen ze enorm gemotiveerd zijn", aldus voormalig kapitein Olivier Deschacht.

Anderlechtcoach John van den Brom deed voor de eerste keer ook heel geheimzinnig over zijn opstelling. Mogen we vanavond een centraal verdedigend duo Nuytinck-Kouyate verwachten? Dan zou Wasilewski naar de rechterkant verhuizen en Gillet een plaats opschuiven naar het middenveld in een 4-3-3.

Want we verwachten niet dat de Nederlander in San Siro met twee spitsen gaat aantreden. Mbokani zal het alleen in de punt moeten zien te rooien met Kanu dicht achter hem. Kljestan en Biglia moeten het middenveld gaan controleren en Iakovenko krijgt zijn kans in plaats van de geschorste Jovanovic.

In de andere wedstrijd wordt het vooral uitkijken hoe sterk Zenit voor de dag zal komen. Krijgt het Spaanse Malaga een pandoering rond de oren of is de kracht van de Russen overdreven? Ze zullen het alvast zonder Axel Witsel moeten stellen die gekwetst is.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AC Milan is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AC met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht strijkt u 750 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties