Reactie Hoefkens: "Zware off-day"

Koen Schaaphok
| 18 reacties
Hoefkens: "Zware off-day"
Foto: © SC

Carl Hoefkens had hoge verwachtingen van deze wedstrijden. 'Hard landen op aarde' wordt zoiets dan vaak genoemd. "Het is inderdaad een harde landing.", sprak een aangeslagen Hoefkens.

Voor Carl Hoefkens liep het vanaf het begin fout. “We werden vanaf de eerste minuut bij de keel gegrepen en uit die klem zijn we nooit uitgeraakt. Zij gingen steeds beter spelen en dat gecombineerd met onze slechte prestatie maakten het voor hem een makkelijke match om te winnen.”, vertelde Hoefkens. “We konden er wel iets tegen doen en probeerden het ook. Het klopte vandaag echter niet. Het liep voor geen meter. Na de 2-0 loerden we op de counter maar na een tijdje spelen wisten we dat het ons niet ging redden.”

Een zwaar moment van zelfreflectie wacht de Bruggelingen. “Nu moeten we gewoon zo snel mogelijk naar huis en alles even laten bezinken.”, aldus Hoefkens tegen Sporza, die zich voorafgaand aan de wedstrijd nog wat ziekjes voelde. “Nu niet meer. Figuurlijk nog wel natuurlijk. Het geeft een enorm rot gevoel maar we mogen ons niet laten neerhalen door dit resultaat. Uiteindelijk is 4-0 hetzelfde concrete resultaat als 1-0. Nu is het een kwestie van hier lessen uit trekken en ons focussen op de toekomst. Ik vind dat we het recht hebben om vandaag op een totale off-day te steken”, besluit Carl Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties