Reactie Vossen: "Heel volwassen wedstrijd"

Fabian Morren
| 8 reacties
Vossen: "Heel volwassen wedstrijd"
Foto: © SC

Jelle Vossen is weer helemaal terug. Met een doelpunt en een assist hielp hij Genk mee aan de zege tegen Videoton. "Dit was een geweldige avond voorl heel RC Genk", zegt de spits.

Fabian Morren in Genk

"We hebben een hele goeie wedstrijd gespeeld. We speelden volwassen en geduldig tegen een toch wel heel verdedigende tegenstander. Na mijn doelpunt wisten we dat er in de tweede helft meer ruimte ging komen. Bij het tweede doelpunt lag de match in een beslissende plooi", aldus Vossen.

De aanvaller scoort weer. "Dat is leuk, maar het is en blijft een collectief spel. Je mag toch ook onder meer De Ceulaer, Gorius en Monrose niet vergeten. Zonder hen kan ik ook niet scoren."

De samenwerking met De Ceulaer verloopt uitstekend. "Ik speel nu dieper als voordien. Het is helemaal anders dan met Benteke, maar zeker niet slechter. Benji is gewoon een heel ander type, hij beweegt heel veel."

"Dit is een mooi begin van de groepsfase", vervolgt Vossen. "We staan nu aan de leiding, maar het is belangrijker dat we daar op het einde staan. We reizen nu zeker met ambitie richting Bazel. Die drie punten zijn daarbij mooi meegenomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties