Leekens: "We winnen samen en verliezen samen"

Fabian Morren
| 61 reacties
Leekens: "We winnen samen en verliezen samen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens had op de persbabbel nog maar weinig zin om terug te blikken op de 4-0-nederlaag bij Bordeaux. "We hebben zondag iets recht te zetten."

"Deze middag meten we de schade op na gisterenavond, zaterdagmiddag houden we nog een training waarna we op afzondering gaan. De match tegen Cercle is sowieso iets speciaals", zegt Leekens. (clubbrugge.be)

"Onze spelers moeten het hoofd vrijmaken naar morgen toe. De day after is dat altijd wat moeilijker, met een verplaatsing in de benen. Maar er is geen tijd om hier bij te blijven stilstaan", aldus de Club-coach.

"We winnen samen en we verliezen samen. We moeten allemaal naar onszelf kijken en voor de spiegel staan. De tegenstander was goed, maar het is te gemakkelijk gegaan voor hen. Bordeaux is van een ander kaliber dan de ploegen waar we reeds tegen gespeeld hebben maar we hebben ons te snel neergelegd bij het meesterschap van Bordeaux."

"Zondag zal sowieso een geladen match zijn, met twee ploegen die iets recht te zetten hebben", weet Leekens. "Met de steun van onze supporters moeten we er alles aan doen om een goed resultaat te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties