Denisov: "Witsel en Hulk, niet Messi en Iniesta"

Denisov: "Witsel en Hulk, niet Messi en Iniesta"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend brak er bij Zenit Sint-Petersburg een rel uit in de kleedkamer. Russische sterkhouders als Denisov en Kerzhakov werden naar de B-kern verwezen omwille van kritiek op de salarissen van Witsel en Hulk. "Maar het gaat hier niet om het geld, maar om respect", aldus Denisov.

"Na de match tegen Krilya Sovietov heb ik verschillende zaken gelezen en ik was geschrokken door al de leugens", aldus Igor Denisov in Sport-Expres. "Het meerendeel brengt de zaak terug op een geldaffaire, maar dat speelt hier geen enkele rol in."

"Het gaat om een vraag om respect voor de Russische spelers op wie de club steeds kon rekenen. Dat betekent niet dat er geen buitenlanders mogen komen, maar er moet toch een evenwicht zijn. Ja, de club heeft goede spelers gekocht die iets bijbrengen, maar zijn ze zoveel beter dan de spelers die er reeds waren dat ze drie keer meer moeten verdienen?", vroeg hij zich af.

Het zit er dus bovenarms op bij de tegenstander van Anderlecht in de Champions League. "Zenit beschikt over uitstekende spelers die al evenveel bewezen hebben als de nieuwkomers. Als er nu Messi of Iniesta getransfereerd was geweest, had ik het verschil nog kunnen begrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties