Reactie Gorius blij dat zijn treffer 3 punten opleverde

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Gorius blij dat zijn treffer 3 punten opleverde
Foto: © SC

Racing Genk boekte zondagavond een bijzonder moeilijke overwinning op Charleroi. Julien Gorius was bijzonder blij dat zijn doelpunt drie punten opleverde.

"We wisten al snel in de tweede helft te scoren en we namen de wedstrijd in handen. Jammer genoeg moesten we op het einde die gelijkmaker nog incasseren, op dat vlak moeten we toch volwassener worden. Gelukkig maakten we helemaal op het einde nog de winnende goal, iets wat ons in de vorige wedstrijd niet lukte."

Doelpunt
Het was Gorius die met een goal in de slotseconden voor winst zorgde. "Ik voelde aan dat we nog een laatste kans zouden krijgen om de overwinning te pakken. Er ging een aantal grote jongens zoals Simaeys en Plet mee die de bal konden verlengen. De bal kwam goed en gelukkig voor het team ging die binnen."

Anderlecht ook in slotfase
"We wisten dat Charleroi een zware verplaatsing zou worden. Het is niet makkelijk om drie dagen na Videoton opnieuw dat niveau op de grasmat te leggen. Er zijn ook geen makkelijke wedstrijden. Charleroi heeft zich volledig gegeven en wat belangrijk is, is om in zulke wedstrijden de 3 punten te pakken. Je ziet dat Anderlecht ook pas in de slotfase won tegen Zulte Waregem."

Het voetbal dat Genk zondagavond bracht, kon de vergelijking met de Europese match tegen Videoton niet doorstaan. De punten waren echter belangrijker dan de manier waarop. "Om onze doelstellingen te behalen, moeten we punten pakken en dat is wat we tegen Charleroi hebben gedaan", besluit de Fransman tegenover Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties