Nuytinck: "Trots dat ik hier ben"

Koen Schaaphok
| 225 reacties
Nuytinck: "Trots dat ik hier ben"
Foto: © SC

Bram Nuytinck voelt zich goed bij Anderlecht. Een basisplaats onder John van den Brom en zijn debuut in de Champions League. "Ik ben best trots dat ik hier sta.", aldus Nuytinck.

Volgens Nuytinck is er een goede verklaring voor zijn prestaties. “Ik voel me goed en zo presteer ik ook. AC Milan was naast een mooi debuut ook een goede graadmeter. Die wedstrijd ging me goed af.”, aldus een zelfverzekerde Bram Nuytinck.

Zijn situatie bij paars-wit is niet te vergelijken met die bij zijn oude club NEC Nijmegen. “Een wereld van verschil”, vertelt Nuytinck aan Sport/Voetbalmagazine. “Ook mijn overgang ging anders dan het in de media leek. Het leek alsof Anderlecht op het laatste moment ineens kwam aankloppen en da’s niet waar. Het eerste contact vond begin juli plaats. Uit dat eerste contact sprak meteen heel veel vertrouwen.”, aldus de Nederlandse jeugdinternational.

Nuytinck ziet zichzelf niet als de tweede keuze van paars-wit na Nicklas Moisander. “Zo probeer ik het niet te zien. Ik beschouw het zelfs als een compliment dat ze me evenwaardig beschouwen.", besluit Bram Nuytinck

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties