Veel beweging op Europese velden

Tomas Taecke
| 0 reacties
Veel beweging op Europese velden
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

League Cup
Vandaag komen nog enkele Engelse topclubs in actie in de League Cup. Arsenal ontvangt thuis Coventry, de Spurs en Jan Vertonghen trekken naar Carlisle United. Lukaku speelt met WBA tegen Liverpool en er is ook het treffen tussen Man United en Newcastle.

Serie A
Nadat Juventus gisteren niet verder kwam dan een gelijkspel op bezoek bij Fiorentina, voltrekt zich vandaag het restant van de vijfde speeldag in de Serie A. Milan gaat in eigen huis op zoek naar een zege tegen Cagliari, Inter trekt naar Chievo. Verder is er ook de interessante partij tussen Napoli en Lazio.

Primera Division
Eén partij in La Liga: Thibaut Courtois gaat met Atlético op bezoek bij Real Betis.

Bundesliga
In de Bundesliga staan er nog vijf partijen op het programma. Kevin De Bruyne trekt met Werder naar Freiburg, Gladbach ontvangt Hamburg. Timmy Simons geeft met Nurnberg Hannover partij.

KNVB Beker
In de Nederlandse beker komen de topclubs in actie. Ajax trekt naar de Domstad waar Utrecht op hen wacht. NEC-Feyenoord is eveneens een duel tussen twee eredivisionisten.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Freiburg is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Werder Bremen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Freiburg met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Werder strijkt u 275 euro op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties