Reactie van den Brom: "Teleurgesteld in wisselspelers"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 35 reacties
van den Brom: "Teleurgesteld in wisselspelers"
Foto: © SC

John van den Brom bracht in de bekermatch tegen Boussu Dour tien nieuwe namen aan de aftrap. Enkel Tom De Sutter bleef over van de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. De spelers konden niet overtuigen: "Ik dacht dat sommigen meer zouden brengen."

Anderlecht had het gisteren lange tijd niet onder de markt tegen tweedeklasser Boussu Dour. Pas nadat Bruno inviel voor Hawsawi en Anderlecht met drie achterin ging voetballen kantelde de wedstrijd.

John van den Brom zag dat ook: “De wissels waren beslissend. Ik had alle vertrouwen in deze ploeg, maar we brachten niet de juiste invulling. Ik wilde de wedstrijd uitspelen met de jongens die aan de aftrap stonden, maar dat bleek niet mogelijk."

De coach van Anderlecht wou geen namen noemen, maar voor sommige spelers zal het moeilijk worden om nog in de ploeg te geraken: “Ik dacht en hoopte dat sommige jongens meer zouden brengen. Dat is teleurstellend. Sommigen gaan hard moeten werken om nog in de ploeg te geraken. Eigenlijk hebben ze het mij zo gemakkelijk gemaakt.”

Ronald Vargas werd wel in bescherming genomen: “Ronald speelde niet groots en miste duidelijk matchritme, maar hij schuwde geen duels. Dat is goed nieuws voor de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties