'Zlatan blijft gewoon bij PSG'

Koen Schaaphok
| 1 reacties
'Zlatan blijft gewoon bij PSG'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is hommeles in Parijs en Milaan. Reden? De uitspraken van de Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic. Die liet eerder verstaan graag naar AC Milan te willen terugkeren. Dat was genoeg voor de fans van beide clubs om de geruchtenmolen op te starten.

Zlatan blijft Zlatan en dat betekent dat hij er dan ook geen doekjes om windt. “Ik wil het beste voor Milan. Daar was ik gelukkig en daar voelde ik me thuis”, aldus ‘Ibracadabra’. “Milan is een van die clubs waar ik graag terugkeer mocht ik voor die keuze staan. Als het aan mij ligt vandaag al. Mocht Milan ooit hulp nodig hebben, dan weten ze me te vinden.”

Verloren tijd

Van alle kanten wordt de intentie van Ibrahimovic om terug naar te gaan naar AC Milan ontkracht. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet weten dat Ibrahimovic 'op z'n vroegst op de leeftijd van 35 of 36 zal terugkeren' bij de Rossoneri. "Het zou verloren tijd zijn voor Milan-fans om te gaan dromen over een transfer", aldus de zaakwaarnemer van de ex-speler van Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona en AC Milan.

PSG-directeur Leonardo was er eveneens snel bij om de uitspraken te verduidelijken. Zowel voor de hoopvolle Milan-fans als de verwarde supporters van PSG. Hij liet weten dat Zlatan er niks mee bedoelde. "Hij liet alleen zijn respect voor Milan blijken. Ibrahimovic gaat nergens heen tot dat hij alles heeft gewonnen wat er te winnen valt met PSG", aldus Leonardo over Ibrahimovic, die overigens nog een contract tot 2015 heeft in Parijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties