Reactie "Geluk niet aan onze zijde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
"Geluk niet aan onze zijde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonas Bogaerts kwam het dichtst bij de winning goal voor Aalst tegen Dessel. In de eerste helft werd zijn kopbal op de doellijn gered door een speler van Dessel. Bij zijn tweede kopbal stond doelman Burhan in de weg.

"Die kopbal van me was misschien iets te centraal. Wanneer je in duel gaat is het soms niet makkelijk om mooi naar de hoek te koppen. De keeper haalt er hem net onder de lat uit. In de eerste helft werd ik net genoeg gehinderd door de verdediger van Dessel waardoor ik te weinig kracht kon zetten. Die man van Dessel kon hem dan op de lijn wegkoppen."

Aalst kwam op het eind nog dicht bij de winnende goal. "Op het laatste kregen Tjendo De Cuyper en Sam De Munter nog goeie kansen. Er was ook de vrije trap van Marko Petrovic. We hadden helaas het geluk niet aan onze zijde vandaag."

Bogaerts was ook verrast dat Dessel twee keer het sterkst uit de kleedkamer kwam: "Doorgaans is onze start een van onze sterkste punten. Na een kwartier konden we ons toch steeds herpakken maar Dessel kreeg inderdaad goede kansen in die periodes."

Al bij al lijkt Bogaerts niet helemaal ontevreden met het resultaat: "We houden toch opnieuw de nul. Dessel kwam vandaag ook sterk voor de dag. We vonden weinig openinngen. Die ploeg hield al vier wedstrijden op rij de nul, dat wil ook wat zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties