Olsen: "Bang voor Pirlo, De Rossi en Balotelli"

Olsen: "Bang voor Pirlo, De Rossi en Balotelli"
Foto: © SC

Denemarken speelt dinsdagavond in een kolkend San Siro tegen Italië. Trainer Morten Olsen beseft dat de Denen tegen de verliezend EK-finalist alles uit de kast moeten halen.

Denemarken, op het EK 2012 gesneuveld in de groepsfase, is slecht begonnen aan de kwalificatiewedstrijden voor het WK. Beide wedstrijden werden gelijk gespeeld en dat is beduidend minder dan de Italianen, die met zeven punten uit drie wedstrijden op schema zitten. Een overwinning tegen Denemarken kan zelfs een halve stap richting Brazilië betekenen voor de Azurri. Een lastige wedstrijd tegen een lastige tegenstander voor Morten Olsen. Meer bepaald vanwege een paar Italianen in het bijzonder.

Kwaliteit

Andrea Pirlo, Daniele De Rossi en Mario Balotelli. Zo heten de drie Italiaanse duivels van Olsen. Spelers die volgens de Deen in staat zijn om de wedstrijd ineens te beslissen. “Andrea Pirlo is een belangrijke speler, maar we moeten ons ervan bewust zijn dat de Italiaanse ploeg meer te bieden heeft dan alleen Pirlo. Met Balotelli en De Rossi hebben ze enorm veel kwaliteit en dat jaagt me schrik aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties