Benzema gelukkig met punt

Koen Schaaphok

Real Madrid-aanvaller Karim Benzema toonde zich na afloop van het 1-1-gelijkspel tegen Spanje gelukkig met het behaalde punt.

“Het was belangrijk een goed resultaat te boeken tegen het beste team ter wereld”, aldus een waanzinnige Benzema, die vooral tevreden was over de tweede helft. “Met name toen speelden wij erg goed en dwongen wij Spanje tot verdedigen.”

Spanje kwam in de eerste helft op een vroege 1-0-voorsprong door een doelpunt van Sergio Ramos, ploeggenoot van Karim Benzema bij Real Madrid. Het leek lang op een magere zege voor de Spanjaarden uit te draaien maar in de 94ste minuut was het invaller Oliver Giroud die de 1-1 binnen schoot. Vanwege het gelijkspel staan Spanje en Frankrijk samen bovenaan in groep I met zeven punten uit drie wedstrijden. Op 26 maart 2013 volgt de return tussen beide grootmachten.