Reactie Deschacht: "Had graag drie punten gehad"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
Deschacht: "Had graag drie punten gehad"
Foto: © SC

Olivier Deschacht had in het Champions League-treffen tegen Zenit Sint-Petersburg de taak om de Braziliaanse spits Hulk af te stoppen. Deschacht kreeg na de wedstrijd zijn truitje. "Ik had liever de drie punten", aldus Deschacht.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg de kijker een sterk staaltje van Olivier Deschacht te zien. Hij haalde Hulk in maar moest daarvoor wel een sprint van 50 meter afleggen. Dat had ook een impact, zo weet Het Nieuwsblad. “Bij die sprint dacht ik echt dat al de pezen in mijn benen scheurden”, aldus de verdediger.

Niet alert

De actie van Deschacht loonde op het veld. “Ik deed er alles aan om hem in te halen en het lukte. Nu heb ik zijn truitje maar ik had liever punten gekregen. We speelden eigenlijk een goeie match waarin we enkele kansen hadden, maar daarna kregen we een dure rekening voor een foutje. Zo gaat dat in de Champions League”, aldus Deschacht. “We waren door het gebrek aan het fluitsignaal van de scheidsrechter niet alert bij die vrije trap. Toen volgde de fout.”

Deschacht besluit hoopvol. ”Uiteindelijk telt alleen het resultaat van vanavond. Ons goede spel vergeet iedereen op den duur. Dan herinneren ze zich alleen nog maar de uitslag.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties