Ivens denkt aan vertrek bij Groningen

Ivens denkt aan vertrek bij Groningen
Foto: © SC

Jonas Ivens komt niet aan spelen toe bij FC Groningen. De 28-jarige verdediger speelde dit seizoen nog niet niet en overweegt dan ook een transfer in januari.

"Mochten de speelkansen uitblijven, dan ga ik met Nieuwjaar wellicht om een oplossing vragen. Ik ben immers op een leeftijd gekomen dat ik elke week moet spelen. Ik voel me uitstekend in Nederland, maar ik word wél dagelijks met het sportieve geconfronteerd. Deze situatie mag niet lang meer duren", zegt Ivens in Het Nieuwsblad.

"Een verrassing was het niet helemaal, want ik voelde in de voorbereiding al dat ik naast de ploeg zou vallen. In het begin wist ik niet goed hoe ik ermee moest omgaan. Ik ben niet gewend om op de bank te zitten. Het doet nog altijd pijn, maar ik probeer me op training zo veel mogelijk te bewijzen."

"En er is blijkbaar interesse voor Ivens. "KV Mechelen had deze zomer al interesse om mij terug te halen. Ik heb daar vier geweldige seizoenen beleefd en zeg niet bij voorbaat nee tegen een terugkeer. Maar het maakt eigenlijk niet veel uit, voor andere ploegen sta ik evenzeer open. Al hoop ik me eerst weer bij Groningen in de ploeg te knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties