Vanoppen: "Doen ons best om elke keer op tijd te betalen"

Vanoppen: "Doen ons best om elke keer op tijd te betalen"
Foto: © SC

Patrick Vanoppen is op Beerschot TV even teruggekomen op de gebeurtenissen van de afgelopen weken. De rust bij de club werd immers verstoord door enkele negatieve berichtgevingen.

Allereerst was er het nieuws dat Beerschot te laat was met het betalen van de lonen. "Normaal gezien betalen wij de vijftiende van elke maand omdat er ook premies moeten verrekend worden. Deze keer waren wij acht dagen te laat. Daar moet geen drama van gemaakt worden en de spelers begrepen het ook. Maar dat is breed uitgesmeerd in het nieuws", aldus de sterke man. "Uiteraard moeten wij ons best doen om elke keer op tijd te betalen. Maar dat neemt niet weg dat we goed bezig zijn. Wij hebben het boekjaar afgesloten met een winst van 80.000 euro, terwijl we het jaar daarvoor nog 4,6 miljoen euro verlies maakten. Dat zijn de zaken die me bezig houden."

En dan was er afgelopen weekend nog de commotie rond Elimane Coulibaly die op staande voet ontslagen werd. "Dat is een nederlaag voor de club, want dat betekent dat we onze groep niet goed beheerd hebben. Maar de gebeurtenissen waren er echt over en dan hebben we gezamelijk een beslissing genomen in het belang van de club", zei Vanoppen daarover.

Ook dat verschillende politici de aftrap kwamen geven op Beerschot, waaronder Filip Dewinter, zorgde voor wat ophef. "Wij wilden nooit een politiek standpunt innemen. We weten dat er politici zijn met een hart voor de club en als die dan de aftrap willen geven, mogen ze dat van ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties