Reactie Mboyo: "Snel naar volgende match"

Mboyo: "Snel naar volgende match"
Foto: © SC

Bijna geen bal zag Ilombé Mboyo tegen Anderlecht. De Rode Duivel werd er bijna radeloos van. De zware nederlaag kwam hard aan, maar veel tijd om na te denken krijgen de Gentenaars niet.

Johan Walckiers in Anderlecht

Mboyo zag zijn ploeg vooral tactisch falen. "We hadden opdracht gekregen hoog te spelen en weinig ruimte te laten, maar dat deden we absoluut niet", aldus de aanvaller. "Op Anderlecht betaal je dat cash. We gaven heel veel ruimte weg en dan kunnen zij ook nog snel twee keer scoren. Dan weet je dat het hier heel moeilijk wordt. Als die kans voor Brüls binnen is, wordt het hier wel een heel andere wedstrijd."

"We hebben echter helemaal niet kunnen reageren. Zij waren heel efficiënt vond ik. Bijna al hun kansen waren binnen en als wij dan de 2-1 niet scoren, kunnen we bijna niet winnen. Voor mij was het wel frustrerend, want ik kreeg weinig bruikbare ballen. Het wordt nu de opdracht om zaterdag te reageren tegen KV Mechelen, want dat wordt een heel belangrijke wedstrijd."

"In de kleedkamer was iedereen natuurlijk triestig en boos, maar dat is normaal. We verliezen in groep en moeten dit snel achter ons laten. We mogen hier niet bij blijven stilstaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties