"Overname Club Brugge goede zaak"

Mathias Dumarey
| 26 reacties
"Overname Club Brugge goede zaak"
Foto: © SC

Jan Ceulemans vindt het een positieve zaak voor Club Brugge dat de club wordt overgenomen door de steenrijke voorzitter Bart Verhaeghe. "Het kan de club alleen maar ten goede komen", aldus monument de Caje in HBvL.

Gisterenavond raakte bekend dat Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe, een van de honderd rijkste Belgen, de club had overgekocht voor een som van om en bij de vijftien miljoen euro. Daar zou in 2015 nog eens 45 miljoen euro bij komen. "Dit is positief", vindt clubmonument Jan Ceulemans.

"Bart Verhaeghe zal wel weten waar hij mee bezig is. Wie zo'n bedrag investeert, zal daar wel heel goed hebben over nagedacht. Ik denk dat Verhaeghe uit deze deal een groot voordeel zal halen. Heel die operatie lijkt winstgevend te zullen worden op termijn", aldus Ceulemans.

"Club Brugge zal altijd Club Brugge blijven. En als er geïnvesteerd wordt, kan de club er alleen maar beter van worden. De vraag is alleen maar hoe lang het duurt. De belangrijkste motivatie om dit allemaal te doen, is het bouwen van een nieuw stadion. Daar hoopt Verhaeghe nog altijd vurig op en dan kan hij veel winst maken", besluit Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties