Reactie Bakenga:"Coppens informeerde me over Stijnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Bakenga:"Coppens informeerde me over Stijnen"
Foto: © SC

Mushaga Bakenga had een groot aandeel in de zege van Cercle Brugge tegen Beerschot. Hij scoorde de eerste goal en lokte de penalty en de rode kaart voor Stijnen uit: "Coppens zei me voor de wedstrijd dat de keeper een beetje gek was."

Sander De Graeve in Brugge

"Het was fantastisch om zo snel in de wedstrijd te scoren. Ik wachtte al lang op die eerste goal en eindelijk was ze er. Ik kon er eigenlijk nog twee, drie meer gemaakt hebben vandaag, maar ik ben tevreden met die goal."

Bakenga speelde diep in de spits, met Gudjohnsen in steun: "De negen is mijn favoriete positie en ik had met Eidür een geweldige speler achter me. Ik denk dat we goed samenspelen. Zowel Eidur als Michael (Uchebo) hebben verstand van voetbal."

Bakenga werd door Stijnen neergehaald wat die laatste rood, en Cercle een penalty opleverde. Bakenga blijkt gebriefd: "Vooraf zei Jo Coppens me dat de keeper van Beerschot een beetje gek was. Hij zei me, als je één tegen één komt, probeer hem dan te stiften, hij pakt je wel. Zo gebeurde het ook(lacht)."

De Club-huurling voelt zich goed bij Cercle, we vroegen hem naar het verschil tussen beide Clubs. "Dat Club ergens bovenaan staat en Cercle onderaan", antwoordt hij nuchter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties