Bruno: "Ik herpakte me tegen Gent"

Bruno: "Ik herpakte me tegen Gent"
Foto: © SC

Massimo Bruno verzamelt morgen op 19-jarige leeftijd misschien reeds zijn tweede basisplaats in de Champions League. Weinigen van zijn leeftijd die het kunnen zeggen, maar de flankspeler blijft er nuchter onder.

Johan Walckiers in Anderlecht

Bruno lijkt er immers rustig onder te blijven. "Ik denk niet dat ik extra druk moet voelen. Dennis en ik hebben nu toch al wat matchen op onze teller staan, ook in de Champions League en we proefden reeds van de stress. Het is wel waar dat er meer op het spel staat deze keer. Ik hoop dus dat het niet anders wordt dan de andere matchen en dat we zonder te veel druk kunnen spelen", aldus Praet.

Na Zenit en Charleroi heeft Anderlecht er nu twee opeenvolgende goede prestaties opzitten. "De match tegen Zenit valt misschien wel op het juiste moment na die twee goede prestaties. Ikzelf zat wat in een dipje, maar mijn invalbeurt tegen Gent heeft me deugd gedaan. Als je je kan herpakken met een assist en een goal is het altijd leuk. Ik was niet gewoon aan zoveel wedstrijden en was vermoeid. Als flankspeler maak je dan minder acties en lukken er ook minder. Maar ik ben blijven werken op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties