Groep A: Behoudt Defour het maximum?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep A: Behoudt Defour het maximum?
Foto: © SC

In Groep A probeert het FC Porto van Steven Defour het maximum van de punten te behouden tegen Dinamo Kiev. PSG ontvangt in Parijs dat andere Dinamo uit Zagreb, Kroatië.

Dinamo Kiev - FC Porto

Porto staat aan kop in groep A met negen op negen. De ploeg van Defour zal dus op het veld van Dinamo Kiev proberen om het maximum van de punten te behouden. Kiev staat momenteel derde en zal vooral de Europa League willen veiligstellen. Coach Blohkin zou graag een zege zien op z’n verjaardag.

Bij Kiev zullen Raffael en Danilo Silva de wedstrijd zeker moeten uitzitten wegens blessure. Miguel Veloso raakt wel op tijd fit. Porto zal het zonder Fernando, Maicon en Alex Sandro moeten doen. De twijfelachtige doelman Hélton kan normaal gezien wel spelen.

Paris Saint-Germain – Dinamo Zagreb

PSG gaat volop voor de winst tegen de laatste in de groep, Dinamo Zagreb. Voor coach Ancelotti primeert het resultaat op het spektakel: “We moeten meer continuïteit tonen en winnen, ook al is de kwaliteit van ons voetbal niet goed.” Zagreb gaat in Parijs op zoek naar de eerste punten.

Bij PSG zijn Lavezzi en Matuidi opnieuw speelklaar. Chantôme, Nenê, Motta en Lugano zullen gemist worden bij de Parijzenaars. Bij de Kroaten zullen Tomečak, Peko en Krstanović niet naar Parijs afrijzen. Sammir doet dat wel maar is twijfelachtig.

Wat denkt UNIBET over de kansen van Defour?

Volgens UNIBET behoudt Defour niet het maximum van de punten met Porto. Een gok van 100 euro op een overwinning van Kiev brengt bij UNIBET 260 euro op. Bij winst van Porto kan u 265 euro verdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties