Reactie Been: "Heel grote kans om door te gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Been: "Heel grote kans om door te gaan"
Foto: © SC

Coach Mario Been zag Racing Genk gisteren gelijkspelen bij de ploeg van Franky Vercauteren. Een goal van Plet zorgde uiteindelijk voor het punt: "We zijn nu voor 75% gekwalificeerd na dit punt."

Volgens Been verdiende Genk te winnen. "Er verdiende vandaag maar één team om te winnen en dat waren wij. De organisatie stond als een huis. De eerste vijfendertig minuten hebben we geweldig gespeeld en zelf twee goede kansen gekregen", aldus Been aan het Nieuwsblad.

Been zag zijn ploeg geholpen door de rode kaart bij de tegenstander: "Na rust kwamen zij beter in de wedstrijd. Wij konden bijna scoren via Monrose, maar zij scoorden dan meteen op de tegenaanval. Dat zij met tien vielen, heeft ons natuurlijk vooruitgeholpen. Nadien hebben we heel wat kansen gehad, via Anele, twee keer Vossen, Monrose, maar de bal wou er maar niet in."

Plet scoorde op het einde nog de gelijkmaker voor Genk: "het is natuurlijk heel leuk voor Glynor dat hij weer beslissend kan zijn voor ons. Hij wil meer spelen, dat begrijp ik. Maar ik moet zeggen dat hij dichter en dichter bij een basisplaats staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties