Villas-Boas vreest een fitter City

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Villas-Boas vreest een fitter City
Foto: © SC

Zondag speelt Tottenham Hotspur tegen regerend kampioen Manchester City. Aangezien City zich al sinds woensdag kon voorbereiden op de wedstrijd, vreest trainer Andres Villas-Boas dat zijn Spurs kampen met een kleine fysieke achterstand.

Echt goede herinneringen aan het laatste Europese treffen hebben de Citizens van Vincent Kompany echter niet. Manchester City kwam in eigen huis niet tot een overwinning op de Nederlandse landskampioen Ajax. Tottenham won donderdag in Europees verband nog van het Portugese Maribor. Hen wordt minder rust gegund.

Belangrijk verschil

"City heeft twee dagen meer dan wij, dat is een belangrijk verschil. Ze zijn extra fris”, aldus Villas-Boas, die in de partij tegen City een totaal andere wedstrijd ziet. “ Zondag spelen we tegen de Engelse kampioen, dan is het een heel ander verhaal. Zij zullen zich willen herstellen na enkele teleurstellende resultaten."

Toch maakt de Portugees zich niet al te veel zorgen over de fitheid van Tottenham Hotspur, met Jan Vertonghen en Moussa Dembéléin de gelederen. “Voor ons is er genoeg tijd om te herstellen", aldus Villas-Boas aan Engelse media.

Qua punten kan het voor beide teams een belangrijke wedstrijd worden. In de Premier League staat Tottenham Hotspur op de zesde plaats. Vijf punten achter Manchester City, dat tweede staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties