Reactie Vermeulen: "Terecht gelijkspel tegen Westerlo"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Vermeulen: "Terecht gelijkspel tegen Westerlo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jorn Vermeulen was best tevreden met het gelijkspel tegen Westerlo. De middenvelder van Antwerp benadrukte dat het belangrijk was niet te verliezen in het Kuipje.

Robby Morren in Westerlo

"We hebben voor een punt gespeeld en dat gelijkspel hebben we op zak", vertelde Vermeulen ons na de wedstrijd. "Na vorige week was het voor ons belangrijk om iets te rapen en dat hebben we gedaan."

"Tijdens de eerste helft was het goed voetbal van beide ploegen, tijdens de tweede helft was het allemaal wat minder. Uiteindelijk vind ik een gelijkspel een terechte uitslag want beide ploegen hebben enkele kansen gehad."

3-5-2
Antwerp begon met een onuitgegeven tactiek aan de wedstrijd. "We speelden in een 3-5-2 en dat was de eerste keer voor ons. Het was daarom ook wat aanpassen in het begin maar de coach heeft gezegd dat we thuis nooit in deze formatie zullen voetballen."

Het niveau van de topper uit tweede klasse oversteeg bij momenten dat van sommige wedstrijden uit de Jupiler Pro League. Of Antwerp en Westerlo allebei titelkandidaten zijn, daarover bleef Vermeulen heel voorzichtig. "Dat zal de toekomst moeten uitwijzen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties