Reactie Almeback: "Geen verklaring voor nederlaag"

Tomas Taecke
| 51 reacties
Almeback: "Geen verklaring voor nederlaag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michaël Almeback zat in zak en as na de ontluisterende nederlaag in het Astridpark: "Dit doet voor ons nog tien keer meer pijn dan voor de fans", liet de Zweedse verdediger optekenen.

Tomas Taecke in Anderlecht

Net als het gros van zijn teamgenoten verscheen ook Michaël Almeback zichtbaar aangeslagen uit de bezoekende kleedkamer. De Club-verdediger moest even nadenken maar kwam uiteindelijk toch met tekst en uitleg op de proppen.

"Ik weet echt niet wat ik hierop moet zeggen", zei een ontgoochelde Almeback. "Ik heb geen verklaring voor deze zware nederlaag. Dit doet veel pijn voor de fans, maar wij zien hier nog tien keer meer van af".

"We wilden dit absoluut vermijden, maar nu valt er niets meer aan te veranderen. Volgende week krijgen we opnieuw de kans om drie punten te pakken. We moeten hier samen uitkomen. De pers en de fans mogen ons door het slijk halen, maar wij zullen deze nare periode achter ons laten".

"Met het klassement moeten we niet bezig zijn. In het Belgische systeem en de play-offs kan er nog veel gebeuren. Ook naar de andere teams moeten we niet kijken. We moeten de koppen bij elkaar steken en op zoek gaan naar een uitweg en een zegereeks".

"Of we snel een nieuwe coach nodig hebben? Clement doet het goed en levert fantastisch werk. Ik weet niet wat de nieuwe trainer snel moet veranderen. Na deze pandoering is het lastig om daar antwoord op te geven", aldus Michaël Almeback.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties