Club en Garcia bereiken geen consensus

Tomas Taecke
| 146 reacties
Club en Garcia bereiken geen consensus
Foto: © SC

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hebben Maccabi Tel Aviv-coach Oscar Garcia en Club Brugge géén overeenkomst bereikt. Beide partijen waren zo goed als rond maar uiteindelijk haalt de Spaanse coach toch zijn neus op voor blauw-zwart.

Oscar Garcia wordt dan toch niet de opvolger van Georges Leekens. Volgens Israëlische bronnen zou Club Brugge niet tegemoetkomen aan de financiële eisen van de potentiële hoofdtrainer. Nochtans bevestigden zowel bronnen in het Brugse kamp als in dat van de Spaanse coach eerder vandaag aan onze redactie dat de zaak zo goed als beklonken was. Verder bereikte ons ook het nieuws dat de groep woensdagmorgen op training in ieder geval door 'een nieuwe coach' geleid zou worden.

Voorlopig dus nog geen witte rook aan de blauw-zwarte zijde van het Jan Breydelstadion. Via de clubwebsite laat Vincent Mannaert weten dat Club zich verder buigt over vier kandidaat-opvolgers van de ontslagen Georges Leekens. Peter Maes is daar in ieder geval niet bij. Voetbalkrant nam contact op met het bestuur van Sporting Lokeren, dat vandaag bevestigde dat er zelfs nooit onderhandeld werd met de Lokerse hoofdtrainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties