Janssens: "Ontslag kwam hard aan"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Janssens: "Ontslag kwam hard aan"
Foto: © SC

Chris Janssens kende na zijn ontslag even een dip, maar is er intussen weer bovenop. Een ontslag had hij nog nooit meegemaakt, maar nu heeft hij het volste vertrouwen dat hij elders aan de slag kan.

Hany Ramzy, Daniel Simmes en Herman Vermeulen vullen de leemte die Janssens bij Lierse achterliet. “Dat drie trainers je moeten vervangen, zegt toch wat”, lacht de oefenmeester in Gazet van Antwerpen.

“Een ontslag als coach maakte ik nooit eerder mee. Ik was één brok ontgoocheling. Vooral omdat ik vind dat we het beter deden dan vorig jaar. Ook al zag ik het aankomen, het kwam hard aan. Maar met twee chefs kun je niet in de keuken staan. Ik wou duidelijke afspraken. Maar Ramzy kwam in het strafschopgebied, daarna voor de goal en trapte de bal binnen.”

Hij verwijt de voorzitter en de club niets. “Samy en de club hebben mij de kans gegeven om als coach te groeien. Het is een keiharde leerschool geworden. Anderhalf jaar Lierse telt voor vijf jaar elders.”

De oefenmeester ambieert nog altijd een job als hoofdcoach. “Ik doe het graag. Ik ben graag tussen de mensen en neem graag de leiding. Ik heb Lierse geholpen, niet alleen op sportief vlak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties