Coulibaly: "Gans die zaak lijkt nergens op"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Coulibaly: "Gans die zaak lijkt nergens op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elimane Coulibaly vecht zijn ontslag bij Beerschot om 'dringende redenen' aan, dat wisten we reeds. De spits gaf nu meer uitleg over zijn situatie: "Ik kan absoluut niet aanvaarden dat Beerschot mij een zware fout verwijt, het is een verzonnen incident."

De spits zou zijn ploegmaat Hernán Losada een slag verkocht hebben na de wedstrijd tegen Genk. Elimane Coulibaly ontkent in het Nieuwsblad: “Losada ging zogezegd klacht indienen tegen mij, maar dat is nooit gebeurd. Raar hè, als hij dan toch zo zwaar geblesseerd was?”

“Gans die zaak lijkt nergens op. Ik wil gewoon een correcte afhandeling van mijn ontslag. Daar heb ik echt wel recht op.” Daarom stuurde hij twee maand terug al een eis om zijn ontslagvergoeding, die werd niet beantwoord dus stapte Coulibaly naar de rechtbank.

“De term dringende redenen is totaal fout gekozen in deze zaak”, aldus meester Van Roeyen, de advocaat van Coulibaly. “Mijn cliënt is werkelijk enorm in zijn eer gekrenkt en heeft het recht aan zijn kant. Daarom hebben we ook direct een aangetekende brief naar de club gestuurd na zijn ontslag. Als er daar dan geen reactie opkomt, is het logisch dat we de zaak nu inleiden bij de Arbeidsrechtbank.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties