Canesin op weg naar KVK

Tomas Taecke
| 69 reacties
Canesin op weg naar KVK
Foto: © SC

KVK-coach Hein Vanhaezebrouck heeft Fernando Canesin op de radar. De overbodige middenvelder van Sporting Anderlecht kan op huurbasis in het Guldensporenstadion aan de slag. Sporting-manager Van Holsbeeck zegt in principe geen neen tegen een eventueel voorstel.

Op de doordeweekse persbabbel liet Hein Vanhaezebrouck donderdag vallen dat hij Fernando Canesin er graag bij zou hebben. De Braziliaanse Sporting-middenvelder zit op een zijspoor en komt in het Astridpark nauwelijks aan spelen toe. Vorige week mocht Canesin Massimo Bruno nog aflossen in de kraker tegen Club, maar op een basisplaats maakt de balvaardige Anderlecht-speler geen aanspraak meer.

Hein Vanhaezebrouck steekt niet onder stoelen of banken dat hij naast Pablo Chavarria - die zondag niet in actie mag komen tegen Anderlecht - ook Canasin wil weglokken uit de hoofdstad. Kortrijk zou de 20-jarige middenvelder in januari willen overnemen, een optie waar ook Herman Van Holsbeeck voor open zou staan. De manager van Anderlecht wil dat zijn middenvelder zo snel en zo veel mogelijk aan spelen toekomt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties