Reactie Been: "Totale off-day"

Tomas Taecke
| 44 reacties
Been: "Totale off-day"
Foto: © SC

Mario Been zag zijn team in het Jan Breydelstadion een wanprestatie van formaat afleveren. De Genkse coach was niet zacht voor zijn elftal en weet dat het donderdag tegen Videoton pakken beter moet.

Tomas Taecke in Brugge

"We kenden een totale off-day", opende Mario Been op de persconferentie. "Cercle knokt om weg te komen van de laatste plaats terwijl wij graag in de top drie willen eindigen. Er stond echter maar één team op het veld dat strijd leverde en uiteindelijk ook verdiend heeft gewonnen".

"We begonnen heel slecht en maakten met een gelukje gelijk. Na een paar minuten in de tweede helft is er de uitsluiting van Plet ten gevolge van een beslissing van de vierde man. Dat is iets nieuws, al heb ik de beelden nog niet gezien".

"Nadien was het geen wedstrijd meer en heeft Cercle verdiend gewonnen. Dit was een hele slechte wedstrijd maar we moeten snel verder. Donderdag trekken we naar Hongarije waar het veel beter moet", aldus Mario Been.

"Als je top wil zijn, moet je dit soort wedstrijden winnen. Deze nederlaag was voor niets nodig. Alles begint bij inzet en agressiviteit en dat heb ik vandaag bij niemand gezien", aldus een ontgoochelde Mario Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties