Reactie Peeters: "Ga geen kansen blijven geven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 36 reacties
Peeters: "Ga geen kansen blijven geven"
Foto: © SC

Bob Peeters verloor met AA Gent op het veld van Lierse met 2-0. Gent gaf de twee doelpunten te makkelijk weg. Peeters is teleurgesteld in een aantal spelers: "Spelers moeten kansen grijpen, ik ga er geen blijven geven."

Sander De Graeve in Lier

Bob Peeters hekelt de manier waarop Gent de twee goals weggaf: "Eigenlijk hebben we geen kansen tegen gekregen en toch staan we in het midden van de tweede helft 2-0 achter. Dan kruipt er natuurlijk twijfel in de ploeg.”

Peeters vond dat enkele spelers onder hun niveau acteerden: “Sommigen brachten vandaag te weinig. Ik geef spelers kansen maar ze moeten die ook grijpen, ik ga geen kansen blijven geven.”

Gecov zit daar waarschijnlijk tussen, hij werd al voor de rust naar de kant gehaald. Peeters wou het niet met zoveel woorden gezegd hebben: “Hij had al een gele kaart en we bleven de duels verliezen op het middenveld. Van der Bruggen viel op dat moment goed in.”

Na dit verlies op Lierse is play-off 1 weer wat verder weg voor Gent: “We moeten morgen op training de koppen bij elkaar steken maar play-off 1 halen wordt moeilijker. We moeten dringend punten gaan pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties