Peeters volgens jullie meeste kans op nieuw ontslag

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Peeters volgens jullie meeste kans op nieuw ontslag
Foto: © SC

In onze vraag van de dag belichtten we de situatie van de zes nieuwe coaches. We vroegen aan jullie wie van de zes het meeste kans heeft om het eind van het seizoen niet te halen. U koos massaal voor Bob Peeters (AA Gent)

Bob Peeters is niet echt denderend begonnen bij Gent en dat hebben jullie ook opgemerkt. Maar liefst 68 % denkt dat Peeters het meeste kans maakt op een nieuw ontslag. Een verre tweede is Glen De Boeck, die amper begonnen is bij Waasland-Beveren, hij kreeg 14 procent van de stemmen.

Alle andere coaches zien jullie nog wel even hun postje houden. Vooral Foeke Booy zien jullie niet ontslagen worden bij Cercle met 1 procent. Dan ziet u eerder nog Club Brugge coach Garrido bedanken, hij haalde 9 procent.

De overige twee, Hany Ramzy van Lierse en Mircea Rednic van Standard blijven dicht bij elkaar. U geeft elk drie procent kans om dit seizoen nog op te krassen.

Op onze Facebookpagina kan u stemmen voor de huidige vraag van de dag: Haalt Anderlecht de derde plaats in de groep nog?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties