Agüero: "City wint opnieuw de titel"

Agüero: "City wint opnieuw de titel"
Foto: © SC

Manchester City ligt uit de Champions League en kan zich volledig focussen op de Premier League. Sergio Agüero is alvast vastberaden en denkt dat City opnieuw de titel zal winnen.

“Ik ben er zeker van dat we de titel opnieuw winnen”, aldus de Argentijn in de Engelse media. “Het klopt dat Chelsea, Manchester United, Arsenal en andere ploegen zich versterkt hebben tegenover vorig seizoen, maar wij zijn de kampioen. En zij willen het tegen ons opnemen.”

Ondanks die sterke concurrentie aan de top, blijft de spits vol vertrouwen. “Het zal niet makkelijk zijn voor hen, want we groeien als team. Het klopt dat we niet zo veel doelpunten maken als vorig seizoen en dat we niet met dezelfde flair spelen als toen, maar het klassement zegt iets anders. Het vertelt dat we moeilijk te verslaan zijn en dat we goed verdedigen. Zo slecht doen we het toch niet, he?”

Hoe het komt dat het verschil met vorig seizoen zo groot is, weet de spits van City. “Heel wat belangrijke spelers waren geblesseerd. Vorig seizoen kenden we weinig geblesseerden. Aangezien we het zo goed doen, ondanks deze moeilijkheden, dan geloof ik dat het beste nog moet komen”, besluit Agüero.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties