Iachtchouk op zijspoor bij Cercle

Tomas Taecke
| 12 reacties
Iachtchouk op zijspoor bij Cercle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oleg Iachtchouk maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie die zaterdagavond op de Groeningekouter KV Kortrijk partij zal geven. Foeke Booy passeert de fitte Oekraïner, die de voorbije weken nauwelijks van de bank kwam.

Is Oleg Iachtchouk aan zijn laatste maanden in de Jupiler Pro League bezig? De aanvaller, die over een aflopende verbintenis beschikt, maakt vanavond geen deel uit van de groen-zwarte troepen die naar het Guldensporenstadion trekken. Nochtans is Iachtchouk topfit, dat bevestigt Cercle Brugge aan onze redactie.

Iachtchouk maakte de eerste maanden van dit seizoen steevast deel uit van de basiself, maar verzeilde de voorbije periode op de bank. Dit weekend is er zelfs geen plaats in de selectie van oefenmeester Foeke Booy.

De 35-jarige aanvaller is bezig aan zijn zesde seizoen bij de vereniging. Voordat hij in 2006 naar het Griekse Ergotelis trok was hij tien jaar actief bij Sporting Anderlecht. Op dit moment ziet het er niet bepaald naar uit dat groen-zwart het aflopende contract van de Oekraïner de komende tijd zal verlengen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties