Spectaculaire prijsdaling bij RC Genk

Fabian Morren
| 67 reacties
Spectaculaire prijsdaling bij RC Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De fans van Racing Genk delen mee in de winsten die de club maakt. De abonnementsprijzen zullen komend seizoen tot 30 procent zakken. Als het aantal voldoende hoog ligt, kan het zelfs zakken tot 50 procent.

Het nieuws werd maandagochtend op een persconferentie bekendgemaakt. Dit seizoen werden 16.500 abonnementen verkocht. Indien men de kaap van 18.000 haalt, zal de korting 40 procent bedragen. Bij de kaap van 20.000 krijgen alle fans 50 procent korting. Dit geldt ook voor de fans die op dat moment al een abonnement hebben aangeschaft.

"We willen als club die met beide voeten in de gemeenschap staat, ook graag iets teruggeven aan die gemeenschap", luidt het bij Genk. "De voorbije jaren hebben we het financieel niet makkelijk gehad en hebben we ook de piste bekeken om een nv te worden om zo het nodige kapitaal te verzamelen. Maar met de jongste financiële resultaten is die piste volledig van de baan en zullen we zeker een vzw blijven."

"Dat biedt ons dan ook de mogelijkheid om tijdens deze barre tijden een extra inspanning te leveren voor onze fans en community. Het hele FRZA! concept is daar een uiting van. We zijn vertrokken vanuit ons engagement dat we als club meer willen betekenen dan enkel een voetbalclub zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties