Cruz: "Erg kwaad op Geeraerd"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Cruz: "Erg kwaad op Geeraerd"
Foto: FG

Daniel Cruz speelde tegen Standard als valse negen. "Het maakt voor mij niet uit waar ik sta als ik maar speel", aldus Cruz. Hij vond dat hij van de vorige trainer, Dirk Geeraerd, te weinig kansen kreeg.

Sander De Graeve in Beveren

Waasland-Beveren had het moeilijk in de eerste helft tegen Standard en kwam al snel 0-1 achter: "We hadden het moeilijk voor de rust. In de tweede helft ging het veel beter en was de wedstrijd interessanter om aan te zien. We speelden volgens mij niet te verdedigend maar we zijn natuurlijk een staartploeg. We moeten vanuit de organisatie spelen. Barça en Spanje doen ook wel eens zonder spits, spelen zij dan verdedigend?"

Cruz speelde als valse negen: "Ik heb daar in het verleden wel al eens gestaan. Het maakt voor mij niet uit waar ik sta als ik maar speel." Daar wrong onder Geeraerd het schoentje: "Ik ben erg kwaad op Dirk Geeraerd. Dat hij verkondigde dat ik weigerde te spelen bij de beloften vind ik heel laag van hem."

"Er is een groot verschil tussen weigeren en vragen om liever niet te spelen. Geeraerd was ook akkoord met mijn argumenten toen. Ik was erg verontwaardigd dat hij het verhaal zo verdraaide. Ik miste nochtans geen enkele training onder Geeraerd"

Onder De Boeck voelt Daniel Cruz zich beter: "Glen probeert altijd te voetballen en begrijpt de spelers ook veel beter." Cruz kijkt positief naar de toekomst: "Ik ben 100% zeker dat we ons gaan redden. We hebben lessen getrokken uit de slechte prestatie van woensdag tegen Oostende. Die wedstrijd was onacceptabel."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties