Reactie De Boeck: "Snap niet dat Rowell niet speelde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Boeck: "Snap niet dat Rowell niet speelde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck was heel tevreden na de 0-2 zege van Waasland-Beveren op bezoek bij AA Gent. Vooral de prestaties van Badash en Rowell stemden hem tevreden. "Ik snap niet dat Rowell twee jaar niet speelde."

Sander De Graeve in Gent

De Boeck speelde vorige week met Cruz als diepste man. Nu opteerde hij met Badash voor een echte spits. De nummer negen stelde niet teleur: "Badash heeft iets extra maar hij is nog niet helemaal fit. Dat is ook de reden waarom hij niet startte tegen Standard."

Een andere speler die opviel was Jonathan Rowell, die de tweede goal maakte op strafschop: "Ik snap niet dat die jongen twee jaar niet gespeeld heeft (onder Geeraerd, nvdr). Hij heeft kwaliteiten."

De persconferentie begon laat, dus was De Boeck kort over de wedstrijd: "Ik vind dat wij een goede wedstrijd hebben gespeeld binnen onze kwaliteiten. Wij zijn een ploeg die niet hoog van de toren moet blazen en het moet hebben van de organisatie."

"Ik ben heel tevreden met de manier waarop we deze overwinning haalden, dat is iets dat we de volgende wedstrijden altijd zullen moeten doen. Je hebt altijd wat meeval nodig, die gemiste penalty van Gent onder meer. Ik denk dat wij ook een penalty verdienden in de eerste helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties