Interview Hazurov: "Match tegen Cercle is levensbelangrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Hazurov: "Match tegen Cercle is levensbelangrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijden tegen Waasland-Beveren en Cercle Brugge zijn levensbelangrijk voor Lierse. De druk is groot want zaterdag moeten de Pallieters koste wat kost winnen tegen Cercle. Kostadin In een gesprek met Voetbalkrant benadrukt ook Hazurov het belang van de degradatietopper.

door Robby Morren

“De wedstrijd tegen Cercle is er geen voor 3 punten maar voor 6 punten”, zegt de aanvaller. “We moeten de match van Genk vergeten en er het beste van proberen te maken tegen Cercle. Ik hoop echt dat we winnen.”

Weinig verschil onderaan
Lierse zakte naar de voorlaatste plaats maar de drie ploegen boven hen tellen slechts één en twee punten meer. “Er zit heel weinig verschil tussen de teams onderaan in het klassement. Het gaat om één of twee punten. Als we één wedstrijd winnen, kunnen we al een heel goede zaak doen.”

Vertrouwen
Terwijl Cercle uit zijn laatste 3 wedstrijden nog 4 op 9 behaalde, bleef Lierse achter met 0 op 9. “Het is normaal dat er na de nederlagen van de voorbije weken minder vertrouwen aanwezig is in het team. Ik denk echter dat er geen groot verschil is tussen de teams die nu onderaan staan. Beerschot is volgens mij niet beter dan ons. Onze wedstrijden tegen Cercle en Waasland-Beveren worden heel belangrijk. Als we die kunnen winnen, zou dat voor ons geen 6 punten betekenen maar 12.”

Goed begonnen op Genk
Tegen Genk was Lierse de betere ploeg in de eerste helft maar nadat de Limburgers kort na de pauze de openingstreffer scoorden, zakte het bij de geel-zwarten als een pudding in elkaar.

“We speelden heel goed in de eerste helft en we hadden enkele goede kansen om te scoren. Ik denk dat onze eerste helft tegen Genk één van onze beste van het seizoen was. Ik weet zelf ook niet wat er gebeurde in de tweede helft. Ik had zelf prima mogelijkheden maar ik had weinig geluk. Ik ben nog wel blij dat ik in de tweede helft kon scoren maar het was te weinig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties