Vercauteren is Labyad mogelijk kwijt

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Vercauteren is Labyad mogelijk kwijt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Labyad, de talentvolle middenvelder van Sporting Lissabon, staat in de belangstelling van FC Porto, dat meldt De Telegraaf. Labyad kwam, na een lang dispuut, deze zomer nog maar over van PSV.

Franky Vercauteren kon het tij nog niet keren bij Sporting Lissabon. De Portugese topclub staat na elf speelrondes slechts negende in de stand. FC Porto, dat ook nog actief is in de Champions League, staat tweede. Benfica is koploper, omdat het beschikt over een beter doelsaldo.

Porto lijkt nu ook Labyad, één van de meest talentrijke spelers van Sporting, te willen weghalen. Indien dat deze winter nog gebeurd is het de tweede transfer van Labyad in een jaar tijd. Hij verruilde deze zomer nog maar PSV voor Sporting.

Als Labyad zelf naar Porto wil, zal Vercauteren hem waarschijnlijk kwijt zijn. De middenvelder heeft met zijn vorige transfer namelijk een reputatie opgebouwd. Hij beweerde dat hij transfervrij was, PSV zei dat hij nog een contract had tot 2014. Na een lange strijd ging PSV toch akkoord met een financiële compensatie van Sporting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties