Reactie Been: "Verdienden geen punt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Been: "Verdienden geen punt"
Foto: © SC

Mario Been was eerlijk in de analyse na de 3-2 nederlaag tegen Zulte Waregem. "We verdienden de nederlaag vandaag, we speelden met veel te weinig honger en wonnen geen duels."

Sander De Graeve in Waregem

Toen Mario Been gevraagd werd of hij boos was na deze nederlaag, antwoordde hij laconiek: "Boos? Ik ga hier alleszins niet met slingers in mijn haar staan." Been had redenen om kwaad te zijn, Genk was geen schim van de ploeg die hier donderdag met 0-5 won.

"Ik dacht dat we verder waren", aldus Been. "We toonden niet genoeg honger vandaag. Als je kampioen wil worden moet je als een kampioen denken. Zulte Waregem ging meer voor die tweede plaats dan wij, ik moet ze complimenteren."

Been zag de penaltyfase als sleutelmoment: "Een verdediger moet daar gewoon op de been blijven. Het is niet verstandig om daar zo te tackelen. Ik zie wel dat hij de bal raakt maar daar ga ik verder niets over zeggen. Ik zeg best niet te veel over de refs."

Op het einde kwam Genk toch nog dicht bij een punt via Buffel: "We hebben hier verdiend verloren. Misschien konden we nog met een gestolen punt naar huis op het einde maar dat gebeurde niet. Morgen gaan we hier nog één keer over praten, dan volgt Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties