Nuytinck: "De afspraken werden niet nageleefd"

Nuytinck: "De afspraken werden niet nageleefd"
Foto: © SC

Anderlecht speelde misschien wel zijn minste wedstrijd van het seizoen. Bram Nuytinck haalde dan maar een cliché uit de kast: "Zo word je kampioen", aldus de Nederlander.

Nuytinck spaarde zijn kritiek zeker niet. "We kwamen nooit echt in ons spel. Maar zelfs als je slecht speelt, moet je de gemaakte afspraken nakomen en dat gebeurde ook niet", vertelde de verdediger. "Niemand haalde vandaag zijn niveau, maar als je zo'n wedstrijd toch wint, word je kampioen. Het lukte vandaag totaal niet."

Dat was echter ook de verdienste van Leuven. "Ze hebben toch een redelijk goed team", vervolgde Nuytinck. "Maar het lag ook aan ons. We mogen niet te lang bij deze wedstrijd stilstaan, want volgende week wacht Genk al. Dat wordt een heel andere wedstrijd. Maar we hebben een week om ons voor te bereiden voor die topmatch."

Het zal wel zonder Mbokani moeten gebeuren die zijn vijfde gele kaart pakte. "Natuurlijk gaan we hem missen. Niemand kan om zijn kwaliteiten heen. We hebben het echter nog zonder hem moeten stellen en Tom De Sutter nam die rol dan goed over. Ik ben er zeker van dat hij klaar zal staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties