Hofmans: "Moeilijk om licentie in orde te krijgen"

Hofmans: "Moeilijk om licentie in orde te krijgen"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is met een 0 op 9 in de competitie weggezakt uit de subtop naar een plaats in de middenmoot. Ook extra-sportief staat de club mogelijk voor zware tijden.

Gunther Hofmans beseft dat het halen van de licentie moeilijk kan worden: “Het wordt moeilijk om de licentie in orde te krijgen, maar we werken er aan. Het behalen van de licentie hangt van veel facetten af. De schulden zijn er nog steeds en af en toe komen we voor verrassingen te staan. Maar ik moet en wil verder”, aldus de technisch directeur van Antwerp in Gazet van Antwerpen.

Ook sportief was de decembermaand geen topmaand. “De eindronde halen wordt heel moeilijk. We stonden niet zo lang geleden op de derde, vierde plaats, maar een gebrek aan concentratie nekte ons de voorbije speeldagen. De meeste Antwerpspelers hebben de juiste mentaliteit, maar zijn te soft op het veld”, ging Hofmans verder.

Hofmans verdedigt zijn coach: “De spelers moeten de taken die de coach hen opdraagt eindelijk eens uitvoeren. Dat gebeurd nu veel te weinig. Ook de ingesteldheid moet anders”, aldus Hofmans. Toch komen er in de winter waarschijnlijk geen transfers: “Als er niemand weggaat, komt er niemand bij. Zo simpel is dat”, besloot de technisch directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties